Salat med asparges og rejer
SPONSORERET indhold

Salat med asparges og rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lille forret eller frokostret. Her laver vi en skøn salat med aspargessnitter fra dåse, avocado og grapefrugt.

Af: Christine Bille Foto: Thomas Hergaard
22. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 dåse aspargessnitter
200 g rejer
2 avocadoer
1 rød grapefrugt
1 salathoved
2 tsk tabasco
2 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
Tilbehør:
godt brød

  1. Lad aspargesene og rejerne dryppe af i en sigte. Fjern skal og sten fra avocadoerne og skær dem i skiver.
  2. Skræl grapefrugten og skær den i kvarter – fjern den hvide kerne i midten. Skær grapekødet i skiver.
  3. Skyl og tør salaten, bryd den i stykker og anret den på et fad. Fordel asparges, rejer avocado og grapefrugt mellem salaten.
  4. Rør tabasco, citronsaft og olie sammen og dryp dressingen over salaten. Servér med godt brød til.