Salat med blommer og valnødder
SPONSORERET indhold

Salat med blommer og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Stegetid: 3-5 min.
Ikke fryse-egnet
1 hoved hjertesalat
2-3 blommer (tynde både)
50 g blåskimmelost (små stykker)
30 g valnøddekerner (letristede)
Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 tsk honning
1 spsk citronsaft
2 spsk jomfruolivenolie
salt og peber

  1. Skyl, slyng og pluk salaten. Pisk dressingen sammen og vend den med salat og blommebåde.
  2. Anret på 2 tallerkner. Drys med ost og valnøddekerner.