salat med parma
SPONSORERET indhold

Spis dig til flad mave-salat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Fibre er vigtigt, hvis du vil tabe dig. De bedste kilder er masser af grønt og fuldkornsprodukter f.eks. fuldkornsbulgur.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
29. sep. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1,5 dl fuldkornsbulgur
3 dl vand
salt, peber
ca. 1 dl hakket dild,
persille og purløg
1 lille fintskåret spidskål
2 hakkede gulerødder
10-12 hakkede radiser
1 hakket salatløg eller rødløg

DRESSING:
1 spsk citronolivenolie
1-2 spsk lys balsamico
salt, peber
50 g ristede hasselnøddekerner
50 g grønne oliven uden sten
100 g parmaskinke

Sådan gør du:

Kog bulguren efter anvisningen, afkøl og smag den til med salt, peber og kryddergrønt. Bland bulguren med de hakkede grønsager. Pisk dressingen sammen og smag den til, før den vendes med salat, hasselnødder og oliven og toppes med parmaskinke.

Energi pr. pers: 340 kcal, fedt 34%, protein 20%, kulhydrat 46%