Salat med gedeoste-crutoner og pinjekerner
SPONSORERET indhold

Salat med gedeoste-crutoner og pinjekerner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
17. jun. 2013 | Opskrift | Hjemmet
6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min. (+ tid til optænding af bål eller grill)
Stege/bagetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
2 bakker blandede små salater
12 små skiver brød (evt. flute)
200 g frisk gedeost i olie (drænet vægt)
50 g pinjekerner
2-3 spsk olie-eddikedressing

  1. Læg en skive gedeost på hvert stykke brød og læg dem på sølvpapir på en varm grillrist. Varm dem godt igennem, så osten er lun. Det kan også gøres under grillen i en ovn.
  2. Rist pinjekernerne på en tør pande i få min., til de er gyldne.
  3. Vend salaten sammen med dressing, anret de lune brødskiver med salat og drys med pinjekerner.