Salat med græskar, tomat og kylling
En lækker mættende salat med masse af grønsager og gode proteiner fra kyllingen.
Ingredienser
½ hokkaido græskar
½ broccoli
1 bakke sherrytomater
½ bundt forårsløg
½ stk rødløg
2 stk kyllingebryster
4 spsk olivenolie
1 tsk hvid balsamico
2 spsk sukker
20 mandler med skal
salt og peber
Sådan laver du salaten
Skræl først græskaret og skær det derefter i grove tern. Kom ternene på en varm pande med olivenolie, og steg græskarternene møre. Del broccoli i små buketter. Når græskarternene er næsten møre, kommes broccolien på samme pande og sauteres i 2 min. Kom den lune græskar og broccoli op i en salatskål. Del tomaterne.Snit forårsløg og rødløg fint.
Vend cherrytomater, forårsløg og rødløg i salaten. Skær kyllingen i strimler, og steg den på samme pande, som grøntsagerne har været på. Kom kyllingestrimlerne i salaten. Lav en dressing af hvid balsamico, 2 spsk olivenolie og sukker. Vend dressingen med salaten, hak mandler groft og vend dem i salaten til sidst. Krydder med salt og peber og evt. grofthakket persille.