salat med tomat & basilikum & grillede grønsager
SPONSORERET indhold

Salat med grillede grønsager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Basilikums krydrede smag går godt i spænd med velmodne tomater.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
04. mar. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

1 courgette
1 aubergine
1 spsk olivenolie til pensling af grønsager
½-1 iceberg
500 g tomater i mundrette stykker
1 bdt. basilikum
25 g små, sorte oliven
25 g smuldret feta/gedeost
3-4 skiver ristet fuldkornsbrød

Dressing:
2 spsk olivenolie
2 spsk balsamico
1 spsk sennep m. honning
salt, peber

Sådan gør du: Skær courgette og aubergine i tynde skiver, pensl dem med olie, og grill dem et par minutter på hver side på en varm grillpande.

Riv icebergsalaten i grove stykker, bland dem med tomater, basilikumblade, grillede grønsager samt oliven og feta. Riv brødet i mindre stykker, og bland det i salaten, eller spis det til. Pisk dressingen sammen, og dryp den over salaten ved serveringen.

Energi pr. person: 370 kcal, fedt 30%, protein 15%, kulhydrat 55%