Ingredienser
Arbejdstid: ca. 30 min. (+ optænding til grillen)
Stegetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
4 stk. kyllingebryster (med skind)
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 lille grønt salathoved (mindre stykker)
2-3 håndfulde friske basilikumblade
¼ moden vandmelon (skiver)
Dressing:
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 tsk dijonsennep
ca. 1 spsk hvidvinseddike
Tilbehør:
4 tykke skiver hvedebrød (skåret i pinde)
1 spsk olivenolie
3-4 spsk bredbladet persille (hakket)
evt. 2 fed hvidløg (knuste)
- Tænd grillen. Vend kødet i olie og brun det på en varm grillrist på begge sider. Krydr med salt og peber. Lad kødet stege færdigt i ca. 20 min. ved lavere temperatur ved at sætte grillristen højere op fra de varme gløder.
- Vend brødpindene i en blanding af olie, persille og evt. hvidløg og steg dem sprøde på alle sider.
- Bland salaten med basilikum og en dressing af olie, sennep og eddike. Anret salat med stykker af melon, skiver af kylling og ristede brødpinde.