Salat med grillkylling, vandmelon og sprøde brød
SPONSORERET indhold

Salat med grillkylling, vandmelon og sprøde brød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker fyldig salat, som sagtens kan gøre det ud for en hovedret.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
27. jun. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 30 min. (+ optænding til grillen)
Stegetid: ca. 30 min.
Ikke fryse-egnet
4 stk. kyllingebryster (med skind)
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
1 lille grønt salathoved (mindre stykker)
2-3 håndfulde friske basilikumblade
¼ moden vandmelon (skiver)
Dressing:
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 tsk dijonsennep
ca. 1 spsk hvidvinseddike
Tilbehør:
4 tykke skiver hvedebrød (skåret i pinde)
1 spsk olivenolie
3-4 spsk bredbladet persille (hakket)
evt. 2 fed hvidløg (knuste)

  1. Tænd grillen. Vend kødet i olie og brun det på en varm grillrist på begge sider. Krydr med salt og peber. Lad kødet stege færdigt i ca. 20 min. ved lavere temperatur ved at sætte grillristen højere op fra de varme gløder.
  2. Vend brødpindene i en blanding af olie, persille og evt. hvidløg og steg dem sprøde på alle sider.
  3. Bland salaten med basilikum og en dressing af olie, sennep og eddike. Anret salat med stykker af melon, skiver af kylling og ristede brødpinde.