Salat med karrykylling
SPONSORERET indhold

Salat med karrykylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
75 g mayonnaise
1 dl kvark (eller yoghurt)
1-2 tsk karry
1-2 spsk mangochutney
1 spsk citronsaft
2 kogte eller stegte kyllingebryster
150 g frisk spinat
1 fersken eller nektarin
2 forårsløg
frisk koriander
salt og peber

  1. Rør mayonnaise og kvark eller yoghurt godt sammen og smag til med karry, mangochutney, citronsaft, salt og peber.
  2. Skær eller riv kødet i strimler og vend det i dressingen.
  3. Anret på skyllet og slynget spinat og pynt med fersken- eller nektarinbåde, fintsnittede forårsløg og hakket koriander.
  4. Server med brød.