Salat med kylling og hyldeblomstdressing
SPONSORERET indhold

Salat med kylling og hyldeblomstdressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
07. jun. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
grøn salat
6 grønne asparges (renset)
6 jordbær (rensede, i skiver)
150-250 g stegt kyllingebryst (i tynde skiver)
evt. brød
Dressing:
1 tsk dijonsennep
2 spsk konc. hyldeblomstsaft
½ spsk citronsaft
3 spsk jomfruolivenolie
salt og peber

  1. Skyl og slyng salaten.
  2. Skær de rensede asparges i tynde aflange bånd med en kartoffelskræller.
  3. Anret kyllingekødet med salat, asparges og jordbær.
  4. Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dryp den over salaten og servér den som forret eller frokostret – evt. med brød til.