Salat med stegt majs og citrus
SPONSORERET indhold

Salat med stegt majs og citrus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 majskolber
1 rød peberfrugt (fintsnittet)
1-2 forårsløg (fintsnittede)
½ grøn chili (fintsnittet)
grøn salat
evt. frisk koriander
Dressing:
1½ spsk olivenolie
1-1½ spsk lime- eller citronsaft
1 lille fed hvidløg (knust)
1 knsp stødt spidskommen
1 knsp sukker
salt og peber

  1. Træk blade og tråde af majskolberne og skyl dem i koldt vand. Tør dem grundigt og brun dem på en varm grill eller pande 3-4 min. på hver side (15 min. i alt).
  2. Lad dem køle lidt af og skær kernerne af kolberne med en kniv.
  3. Vend dem med peberfrugt, forårsløg og chili, og hæld halvdelen af dressingen i.
  4. Vend skyllede, slyngede salatblade med resten af dressingen og anret på 2 tallerkner.
  5. Fordel majsblandingen over salatbladene og drys evt. med frisk koriander.