Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 majskolber
1 rød peberfrugt (fintsnittet)
1-2 forårsløg (fintsnittede)
½ grøn chili (fintsnittet)
grøn salat
evt. frisk koriander
Dressing:
1½ spsk olivenolie
1-1½ spsk lime- eller citronsaft
1 lille fed hvidløg (knust)
1 knsp stødt spidskommen
1 knsp sukker
salt og peber
- Træk blade og tråde af majskolberne og skyl dem i koldt vand. Tør dem grundigt og brun dem på en varm grill eller pande 3-4 min. på hver side (15 min. i alt).
- Lad dem køle lidt af og skær kernerne af kolberne med en kniv.
- Vend dem med peberfrugt, forårsløg og chili, og hæld halvdelen af dressingen i.
- Vend skyllede, slyngede salatblade med resten af dressingen og anret på 2 tallerkner.
- Fordel majsblandingen over salatbladene og drys evt. med frisk koriander.