Salat med stegt pighvar, sprød serrano og pærer
SPONSORERET indhold

Salat med stegt pighvar, sprød serrano og pærer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et moderne twist på den klassiske forret med fisk.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
24. dec. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

400-500 g pighvarfilet eller anden fisk, f.eks. helleflynder, slethvar eller rødtunge
4-5 skiver serrano- eller parmaskinke
2 små pærer
1 julesalathoved
½ bakke blandet salat med rucola
1 skalotteløg snittet i tynde skiver
1 lille håndfuld krydderurter, f.eks. kørvel og purløg
2-3 spsk citronsaft
2½ spsk olivenolie
salt og peber
Pynt: lidt ekstra krydderurter.

Sådan gør du:

Skær fisken i brede strimler.

Steg serranoskinkeskiverne sprødt på en pande med olivenolie, og knæk efterfølgende den sprøde skinke i mindre stykker. Skær pærerne i kvarter. Fjern og kassér kernehuset, og skær det i skiver.

Snit julesalaten i små stykker, og bland dem med pærer, salat, skalotteløg, krydderurter, citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Anret salaten på tallerkner eller et fad og kom stegt fisk henover. Drys med sprødstegt serranoskinke og lidt ekstra krydderurter.


PRØV OGSÅ: Kanapé med ingefærkylling og wasabimayo

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter