Salat med stegte rodfrugter og kylling
SPONSORERET indhold

Salat med stegte rodfrugter og kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
22. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

3 gulerødder
3 persillerødder
500 g kyllingefilet
½ tsk. salt
1 spsk. olie
2 spsk. olie
200 g fuldkornsægnudler
½ romainesalat
5 spsk. sojasauce
2 spsk. lime- el. citronsaft
1-2 tsk. sukker
1 fed presset hvidløg
evt. 1 spsk. friskrevet ingefær
evt. 1 tsk. friskhakket rød chili
30 g cashewnødder el. peanuts
Pynt:
limebåde og frisk koriander el. persille

  1. Skræl gulerødder og persillerødder, og skær dem i tynde stave. Skær kødet i tern, og krydr det med salt. Varm 1 spsk. olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg grønsagsstavene 3-4 min. Tag dem af panden. Varm 2 spsk. olie op, og lynsteg kyllingekødet, til det er gyldent og gennemstegt.
  2. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom nudlerne i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Snit salaten. Bland salat og nudler på et fad. Fordel lynstegte grønsager og kylling over. Pisk sojasauce, limesaft, sukker, hvidløg, evt. ingefær og evt. rød chili sammen, og dryp det over salaten. Drys med cashewnødder. Pynt med limebåde og koriander.