SPONSORERET indhold
Salat med wokstrimler, peberrod og sommerbær
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
500 g oksekød i wokstrimler
1 spsk olivenolie
1 spsk kirsebærvineddike
salt, peber
400 g grønne bønner
125 g friske bær
masser af spæde salater
25 g høvlet peberrod
200 g groft brød.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:355 Kcal
-
Fedt:21 %
-
Protein:40 %
-
Kulhydrat:39 %
Sådan gør du
Lynsteg kødet i en rygende varm wok et kort øjeblik af to omgange.
Dryp med kirsebæreddike og krydr med salt og peber.
Blancher bønnerne i letsaltet vand og skyl godt i koldt vand.
Anret bønner, wokstrimler, bær og salater på et fad eller tallerkener.
Drys med peberrod samt evt. stegesky og servér straks med brød.
Tip
Du kan også bruge kød fra kalv, gris eller fjerkræ.