Saltbagt kylling a la Kina
SPONSORERET indhold

Saltbagt kylling a la Kina

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Saltpakken holder den krydrede kylling saftig, mens den steger og salter kødet lige tilpas.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 10 min.
Bagetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 cm frisk ingefær
3 fed hvidløg
1 bundt koriander
1 kylling (ca. 1.300 g)
250 g groft salt
1 æg
1 limefrugt

  1. Hak ingefær, hvidløg og koriander fint og bland sammen.
  2. Læg kyllingen i et ovnfast fad og gnub krydderblandingen oven på kyllingen.
  3. Rør salt og æg sammen i en skål og tryk saltdejen jævnt ud over hele kyllingen.
  4. Bag kyllingen ved 180 grader i 50 min. Fjern forsigtigt saltet i store flager.
  5. Servér kyllingen med lime i både til at dryppe over og servér f.eks. ris eller nudler, sød chilisovs og lynstegte grønsager til.