Saltbagte kartofler, rødbeder og løg
SPONSORERET indhold

Saltbagte kartofler, rødbeder og løg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Verdens nemmeste tilbehør er bagte grønsager og kartofler. Bagt i salt er de tilpas krydrede og lige klar til at spise. Det er godt rustikt tilbehør til ovnbagt kød eller fisk, når ovnen alligevel er i gang.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
06. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 5 min.
Bagetid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g groft salt
200 g små rødbeder
4 store rødløg
2 spsk olivenolie
500 g store skurekartofler

  1. Kom saltet i bunden af et stort ovnfast fad. Skur rødbederne grundigt og lad top og bund sidde på. Skub rødbederne ned i saltet.
  2. Skær løgene i kvarte, læg dem på saltet med den runde siden nedad og pensl dem med olie.
  3. Skub kartoflerne ned i saltet. Bag kartofler og grønsager 1 time ved 180 grader.
  4. Stil fadet på bordet og servér grønsager og kartofler med smør eller kryddersmør og stil en skål til skræller på bordet.