SPONSORERET indhold
Saltbagte kartofler, rødbeder og løg
Verdens nemmeste tilbehør er bagte grønsager og kartofler. Bagt i salt er de tilpas krydrede og lige klar til at spise. Det er godt rustikt tilbehør til ovnbagt kød eller fisk, når ovnen alligevel er i gang.
(4 personer)
Ingredienser
Arbejdstid: 5 min.
Bagetid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
200 g groft salt
200 g små rødbeder
4 store rødløg
2 spsk olivenolie
500 g store skurekartofler
- Kom saltet i bunden af et stort ovnfast fad. Skur rødbederne grundigt og lad top og bund sidde på. Skub rødbederne ned i saltet.
- Skær løgene i kvarte, læg dem på saltet med den runde siden nedad og pensl dem med olie.
- Skub kartoflerne ned i saltet. Bag kartofler og grønsager 1 time ved 180 grader.
- Stil fadet på bordet og servér grønsager og kartofler med smør eller kryddersmør og stil en skål til skræller på bordet.