Saltet lam med spidskål og tomat
SPONSORERET indhold

Saltet lam med spidskål og tomat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
02. maj. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 spsk. salt
1 spsk. sukker
3-400 g lammekød
vand til kogning
25 g smør
300 g cherrytomater
2-3 spidskål
bredbladet persille
kartofler efter appetit

  1. Bland salt og sukker, og gnid blandingen ind i kødet på alle sider. lad det hvile på køl i 24 timer, og skyl kødet rent i koldt vand.
  2. Kog kødet i 20 min. i en lille gryde med vand, der akkurat dækker.
  3. Smelt smørret, tilsæt halverede cherrytomater, kvarte spidskål og lidt af suppen fra kødet. damp grønsagerne under låg i 5-10 min., alt efter hvordan du foretrækker dem. skær kødet i tern, og vend det i retten. drys med persille, og server med nye kartofler efter appetit.