Saltimbocca med salat og italiensk brød
SPONSORERET indhold

Saltimbocca med salat og italiensk brød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
23. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 6-8 min.
Ikke fryse-egnet
4 schnitzler af kalv eller ungkvæg (a ca. 175 g)
Friskkværnet peber
4 skiver koldrøget eller lufttørret skinke
8 salvieblade
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
Salat:
grøn salat med rucola evt. olie-eddikedressing
1 citron (både)
Tilbehør:
italiensk brød og ekstra jomfruolivenolie

  1. Bank schnitzlerne flade med hånden og krydr med peber. Læg en skive skinke og to salvieblade på hver schnitzel og luk med en tandstikker eller en kødnål.
  2. Steg schnitzlerne i olie på en pande ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med hvidvin, lad det koge ind og kom en skefuld væde på hver schnitzel.
  3. Anret saltimbocca med salat og citronbåde. Servér brød og olivenolie til.