Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 6-8 min.
Ikke fryse-egnet
4 schnitzler af kalv eller ungkvæg (a ca. 175 g)
Friskkværnet peber
4 skiver koldrøget eller lufttørret skinke
8 salvieblade
1 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
Salat:
grøn salat med rucola evt. olie-eddikedressing
1 citron (både)
Tilbehør:
italiensk brød og ekstra jomfruolivenolie
- Bank schnitzlerne flade med hånden og krydr med peber. Læg en skive skinke og to salvieblade på hver schnitzel og luk med en tandstikker eller en kødnål.
- Steg schnitzlerne i olie på en pande ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med hvidvin, lad det koge ind og kom en skefuld væde på hver schnitzel.
- Anret saltimbocca med salat og citronbåde. Servér brød og olivenolie til.