Saltsyltede citroner
SPONSORERET indhold

Saltsyltede citroner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skallen af de saltede citroner kan hakkes fint og bruges i fiske- og fjerkræretter som krydderi. Saltet citronskal indgår i mange marokanske retter.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
1 glas

Ingredienser

4 usprøjtede citroner
3 dl vand
150 g havsalt

  1. Kog vand og salt, og køl det helt af. Er saltet ikke helt opløst, betyder det ikke noget.
  2. Skær de 3 af citronerne i både, og læg dem i et rent og skoldet glas. Pres saften af den fjerde citron, og hæld den ned over citronbådene. Hæld saltlagen over og luk til. Hvis noget af saltet ikke er helt opløst, kommes det også i glasset. Luk glasset til (alle citroner skal være helt dækket af lage), og opbevar citronerne i køleskabet. Lad citronerne trække et par uger