Sandwich med avocado og varmrøget laks
SPONSORERET indhold

Sandwich med avocado og varmrøget laks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 stk.

Ingredienser

4 grove sandwichboller
4 sprøde salatblade
2 avocadoer
100 g varmrøget laks
2 spsk. skummetmælksyoghurt
1 spsk. citronsaft
salt, peber
1/2 sommerløg i tern
Tilbehør
gulerødder og radiser til at spise sammen med sandwichen

  1. Varm bollerne, og flæk dem.
  2. Fordel salatbladene på bundene. Fordel avocadokødi både og stykker af laks over. Smag yoghurten til med citronsaft, salt og peber, og dryp det over. Drys løg over, og krydr med salt og peber. Læg toppene over.
  3. 1490 kilojoule (360 kcal) Protein: 14 g – 16 % Kulhydrat: 54 g – 61 % Fedt: 9 g – 23 %