Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

De fine Sarah Bernhardt kager er små himmerigs-mundfulde.

Opskrift på Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

Lækre og elegante er de, de små Sarah Bernhardt kager.

Bedømmelse
20-25 Sarah Bernhardt kager

20-25 makroner (diameter ca. 4 cm)

 

Trøffelfyld til Sarah Bernhardt:
200 g god, mørk chokolade
2 dl piskefløde


Pynt til Sarah Bernhardt:
ca. 50 g god, mørk chokolade
½ tsk. olie
kandiserede violer

Sådan laver du Sarah Bernhardt kager

  1. Hak chokoladen mellemfint, og hæld den op i en skål. Kog fløden op, hæld den over chokoladen, og rør massen jævn. Stil den koldt til næste dag, og pisk den luftig.


  2. Smør trøffelfyldet på makronerne i en lille top. Stil kagerne koldt.


  3. Smelt forsigtigt chokoladen sammen med olien. Pensl kagerne med den flydende chokolade, pynt med violer, og stil dem koldt.
TIP

 

Chokoladen smeltes over vandbad eller i mikroovnen. Den røres med en smule majsolie, hvorefter det er nemt at overtrække med en bagepensel. Kagerne kan fryses.

 

ingredienser

6

tilberedning

ca. 1 time 30 minutter

type

Kage

specialkost

kategori

Dessert

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok