Sauce
SPONSORERET indhold

Sauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
16. dec. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

vingespidser, hals, kråse og
hjerte evt. 1 løg, 1 gulerod og
et par kviste timian eller persille
15 g smør
2 dl rødvin
3 dl vand
2½ spsk. hvedemel
1 dl vand
1 spsk. ribsgelé
evt. 3 spsk. balsamicoeddike
salt og peber
madkulør

  1. Brun vingespidser, hals, kråse og hjerte i smør i en gryde. tilsæt evt. løg og gulerod i mindre stykker samt evt. timian eller persille. kom rødvin, vand, salt og peber i, og kog under låg i ca. 1 time. si det op i en gryde. kog det ind til 3 dl. stil det til side, til anden er færdigstegt.
  2. kom skyen i gryden til den kogte suppe fra indmaden. udrør hvedemelet i 1 dl vand, og rør det i. kog saucen igennem 5 min. under omrøring. smag til med ribsgelé, evt. balsamicoeddike, salt og peber, og kom kulør i.