Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Sauce til and, gås, kalkun, flæskesteg og ribbensteg.

Opskrift på sauce til and, gås, kalkun, flæskesteg og ribbensteg

Sauce til and, gås, kalkun, flæskesteg og ribbensteg

En lækker sauce, som passer til det hele.

Bedømmelse
Sauce til 4-6 personer

Sauce til and, gås, kalkun, flæskesteg og ribbensteg

 

3 dl sky fra and, gås, kalkun, flæskesteg eller ribbensteg
3 spsk. fedt fra sky eller
30-40 g smør
2 spsk. hvedemel
2 dl rødvin
lidt salt og peber
lidt ribsgelé
lidt kulør
en sjat piskefløde

Sådan laver du sauce til and, gås, kalkun, flæskesteg og ribbensteg.


1. Hæld skyen fra anden, gåsen, kalkunen, flæskestegen eller ribbensstegen, og skum den for fedt. Lad gryden med skyen stå lidt, så samler fedtet sig på overfladen af skyen.

 

2. Fjern fedtet med en ske, gem 3 spsk. til saucen eller brug 30-40 g smør. Kom fedtstoffet til saucen i en gryde.

 

3. Rør 2 spsk. hvedemel i. Pisk 3 dl sky i lidt ad gangen.

 

4. Tilsæt 2 dl rødvin, og kog saucen sammen ca. 5 min. under omrøring.

 

5. Smag til med salt, peber og ribsgelé. Saucen kan tilsættes lidt kulør. En lille sjat piskefløde kan også afrunde smagen.

ingredienser

8

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Tilbehør

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

tags

sauce
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok