Sauternefromage på sprøde mandelbunde
SPONSORERET indhold

Sauternefromage på sprøde mandelbunde

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her har vi lavet en luftig fromage med en sød sauterne dessertvin og lagt fromagen mellem to knasende sprøde mandelkager.

Af: Jes Buusmann Foto: Jes Buusmann
01. mar. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 personer)

Ingredienser

2 bægre past. æggeblommer
5 spsk. sukker
3 dl mælk
5 blade husblas
2½ dl piskefløde
1 dl sauterne, sød hedvin
Mandelbunde:
100 g smuttede og finthakkede mandler
100 g smør
100 g sukker
1½ spsk. hvedemel
3 spsk. mælk
Pynt:
flødeskum og evt. mynte
Tilbehør:
appelsin, kiwi og blåbær

  1. Kog ingredienserne sammen i en gryde. Lad det køle af, til det er lunkent. Fordel dejen i flade cirkler på bagepapir (ca. 5 cm i diameter).
  2. Bag bundene ca. 10 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Bag få ad gangen.
  3. Afkøl bundene, inden de løftes af bagepapiret. Du kan også bage en stor bund og udstikke cirkler straks efter bagningen. Læg bundene sammen to og to med fromagen imellem. Pynt med flødeskum og mynte. Server med frisk frugt.