Savojkålsgryde med hamburgerryg
SPONSORERET indhold

Savojkålsgryde med hamburgerryg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og velsmagende aftensmad, hvor der kan bruges forskellige kåltyper i stedet for savojkål som for eksempel hvidkål eller spidskål.

Af: Inge Kauffeldt (DDV) Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

120 g fersk hamburgerryg
100 g løg
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
2 tsk karry
200 g savojkål
1 æble
salt & peber

  1. Skær løget ud i små tern og hamburgerryggen i lidt grovere tern.
  2. Kom det hakkede løg i en gryde med lidt af bouillonen og sauter, til det er blødt.
  3. Tilsæt hamburgerryg ternene og karry og sauter i 1 minut.
  4. Striml savojkålen og skær æblet i tynde både. Kom kålen og æblet i retten med resten af bouillonen. Krydr med salt og peber og lad den simre i cirka 10 minutter.