Schnitzler med marinade
SPONSORERET indhold

Schnitzler med marinade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Der er intet om sommeren som grillmad, her i form af schnitzler med marinade.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Grill-tid: ca. 8 min.
4 skinkeschnitzler
1/2 portion tomat-chilimarinade (se opskriften på en af de forrige sider)
4 store tomater (halve)
1 salathoved (skyllede blade)
1 bundt forårsløg (snittet)
1 hvedebrød (skiver)

  1. Tænd grillen. Varmen er passende, når man kan holde hånden over risten i mindst 5 sekunder og højst 10 sekunder.
  2. Brun kødet på begge sider. Smør en skefuld marinade på hver side af schnitzlerne og steg dem færdige nogle min. på hver side.
  3. Grill tomaterne, evt. i siden af grillen, hvor der ikke er så varmt. Rist brødet. Servér schnitzlerne med salat og grilltomat.
  4. Drys med forårsløg og giv lunt brød og evt. ekstra tomat-chili-marinade til.