Opskrift på selleri med citronfløde, stenbiderrogn og karse
SPONSORERET indhold

Selleri med citronfløde, stenbiderrogn og karse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock Foto: ALT for damerne
18. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

1 knoldselleri
Skal af ½ citron
2 dl piskefløde
1 dl kalvefond
2 laurbærblade
Lidt sellerisalt
1 bakke karse.

200 g renset stenbiderrogn
2 skiver durumbrød, gerne med malt
Lidt olivenolie.

Sådan gør du

Vask og skræl sellerien, skær 4 skiver på cirka 1,5 centimeters tykkelse. Skær skiverne i firkanter på 5 x5 centimeter. Kog disse i fløde, fond, sellerisalt og laurbærblade til de er møre, det tager cirka 10 minutter. 

Krydr stenbiderognen med fint salt og lidt friskkværnet peber. Riv brødet i små stykker og rist dem sprøde på en pande i lidt olivenolie. Læg den lune selleri på tallerkenen og anret med rogn, brødcroutonerne og karse.