Sesampaneret fiskefilet med sauce tatar
SPONSORERET indhold

Sesampaneret fiskefilet med sauce tatar

Vores variant af den klassiske panerede fiskefilet. Spis den på godt rugbrød sammen med friskbælgede ærter.

04. jul. 2012 | Opskrift | BoligLiv

SESAMPANERET FISKEFILET 

4 store rødspættefileter
50 g hvedemel
1 æg
100 g rasp
50 g sesamfrø
salt og peber
smør til stegning

Sauce tatar
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche 18 %
2 tsk. grovkornet sennep
1 håndfuld krydderurter, f.eks.
kørvel, persille, dild, basilikum
1-2 spsk. kapers
salt og peber

1 salathoved
1 bundt radiser
4 skiver rugbrød
eventuelt smør
1 bakke karse
½ kg ærter i bælg


1. Vend fiskefilterne i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat sesamfrø, salt og peber.

2. Varm smørret på en pande, og steg fiskefileterne i ca. 5 min. på hver side, til de er sprøde.

3. Rør mayonnaise med cremefraiche og sennep. Hak krydderurterne, og vend i cremen sammen med kapers. Smag til med salt og peber.

4. Skyl salaten, og afdryp. Rens radiserne, og snit dem.

5. Smør rugbrødet, og anret med salat, paneret fisk, sauce tatar, karse og radiser.

6. Bælg ærterne, og drys dem over før servering.