Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge-/stegetid: ca. 45 min.
Ingredienser:
4 kyllingelår
1 spsk. olie
2 tsk. stærk karry
2 spsk. sesamfrø
Kartoffelsalat:
750 g kartofler
500 g blommetomater
2-3 håndfulde friskbælgede ærter
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
salt og friskkværnet peber
- Gnid kyllingelårene med olie. Drys med en blanding af karry og sesamfrø. Læg kyllingelårene på bagepapir i en bradepande.
- Sæt panden i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. til de er gennemstegte. Afkøl kyllingelårene. Brug evt. mellemlægspapir eller køkkenrulle til håndtag.
- Kartoffesalat:
Kog de skrubbede kartofler møre. Skær dem i både. Skær tomaterne ud i stykker på samme størrelse. Bland med bælgede ærter og en dressing af olie og citronsaft. Smag til med salt og peber.