Shortbread
SPONSORERET indhold

Shortbread

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Små lyse kager med sukkerdrys. En ægte klassiker fra Skotland.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
27. okt. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 14 stk.)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 25 min.
Kan fryses, men holder sig fint i dåse.
Ingredienser:
150 g smør
175 g mel
3 spsk rismel
5 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker

  1. Findél smørret i melet og bland rismel og sukker i. Ælt det sammen og tryk dejen ud til en plade (ca. 1 cm tyk) i en lille bradepande eller sandkageform. Prik dejen med en gaffel.
  2. Bag ved 160 grader i ca. 40 min. Drys kagen med vaniljesukker og skær den i små stænger (3-4 cm lange). Opbevar kagerne i dåse.