Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Shortbread med citrontimian

Skønne kager

Shortbread med citrontimian

Disse lækre shortbread med citrontimian SKAL smages.


SHORTBREAD MED CITRONTIMIAN

Tid: ca. 30 min. plus hvile- og bagetid
(ca. 30 stk.)

1 stang vanilje
200 g smør
125 g sukker
225 g hvedemel
¼ tsk. flagesalt
2 spsk. finthakket citrontimian
1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Rør smør, sukker og vaniljekorn luftigt ca. 5 min.
2. Bland hvedemel med salt, og vend hurtigt i smør- og sukkermassen sammen med citrontimian.
3. Form dejen til en kugle, og pak den i husholdningsfilm. Lad dejen hvile i køleskabet ca. 30 min.
4. Tænd ovnen på 160 grader. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. ½ cm, og skær i firkanter. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 10 min., til de er gyldne. Afkøl på en bagerist.

TIP
Kan du ikke få citrontimian, så brug timian og reven skal af 1 citron i stedet.

► SE OGSÅ: Appelsinkage med mynte og kandiserede urter
► SE OGSÅ: Skotsk shortbreader
► SE OGSÅ: Krydderkage med lakridsglasur

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok