SPONSORERET indhold
Siciliansk pasta bolognese
Af: Gitte Heidi Rasmussen og Marie Timmermann
Foto: Andreas Wiking
4
Ingredienser
250 g fuldkornspasta
300 g hakket svinekød 3-7%
1 hakket løg
1 knust fed hvidløg
1 tsk fennikelfrø
1 stor rød chili uden kerner
1 dåse hakkede tomater
1 stor håndfuld babyspinat
salt, peber
4 spsk ricotta.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:380 Kcal
-
Fedt:13 %
-
Protein:31 %
-
Kulhydrat:56 %
Sådan gør du
Kog pastaen aldente som anvist.
Svits kødet sammen med løg, hvidløg, fennikelfrø og hakket chili. Tilsæt tomat og lad saucen simre 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Bland med pasta samt spinat og servér med en skefuld ricotta.