Sicilianske karbonader
SPONSORERET indhold

Sicilianske karbonader

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det italienske køkken har masser af lækkert at byde på, bl.a. disse sicilianske karbonader.

23. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
250-300 g hakket kalve- og svinekød
½ løg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 kvist frisk oregano (eller ¼ tsk tørret)
6-8 g sorte oliven
2 tsk saltede kapers
peber
50 g durummel
Tilbehør:
Stegte auberginer, pasta og tomatsovs

  1. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem bløde i en gryde med 1 spsk olivenolie.
  2. Ælt kødet sammen med løgblandingen, hakket oregano, kapers, oliven og friskkværnet peber.
  3. Form farsen til 4 små bøffer og vend dem i durummel. Steg dem på en pande med olivenolie ca. 5 min. på hver side.
  4. Server f.eks. med stegte auberginer, pasta og tomatsovs.