Simregryde med mørt oksekød og øl
SPONSORERET indhold

Simregryde med mørt oksekød og øl

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
10 personer

Ingredienser

2 kg oksekød, f.eks. bov, tykkam el. klump
2 dl hvedemel
1 spsk. salt
peber
100 g smør
3 løg
1 porter (33 cl)
3 dl vand
5 spsk. tomatkoncentrat
2 spsk. ribsgele
1 dl sojasauce
3-4 kviste timian
salt, peber

  1. Skær kødet i 4 x 4 cm store tern. Vend kødet i hvedemel med salt og peber. Brun kødet ad 3 omgange i smør i en stegegryde.
  2. Brun de hakkede løg i gryden, og kom kødet i. Hæld øl og vand ved. Tilsæt tomatkoncentrat, gele, sojasauce og timian. Lad gryden småsimre ca. 1½-2 timer, til kødet er godt mørt. Smag til med salt og peber.