Skærising bagt i papir
SPONSORERET indhold

Skærising bagt i papir

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skærising kan være en ret tynd fileteret fisk, som derfor egner sig godt til indpakning.

Af: Inge Kauffeldt (Vægtkonsulenterne) Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl
02. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

170 g skærisingfilet
175 g tomater
100 g squash
25 g forårsløg
frisk timian
salt & peber
citronsaft
’Hvidløgssmør’:
15 g plantemargarine
1 fed presset hvidløg
Tilbehør:
citronbåde

  1. Tomater, squash og forårsløg skæres i skiver og lægges på et stykke bagepapir.
  2. Læg en kvist frisk timian over grønsagerne og drys med salt og peber.
  3. Skærisingfileterne krydres ligeledes med salt og peber, foldes sammen og lægges ovenpå grønsagerne.
  4. Dryp med lidt citronsaft.
  5. Fold pakken sammen om det hele og læg den i et fad.
  6. Bages herefter i en varm ovn ved 200° i ca 20-30 minutter. Plantemargarinen røres sammen med presset hvidløg.
  7. Server den varme pakke direkte ved bordet med citronbåde. Lad ’hvidløgssmørret’ smelte henover fisk og grønsager.