Skinke med parmesan og sprød rodfrugtsalat
SPONSORERET indhold

Skinke med parmesan og sprød rodfrugtsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Delikat anretning med skinke, cornichoner og en nem dressing.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
27. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

2 gulerødder
1 pastinak
½ spsk dijonsennep
½ spsk flydende honning
1 spsk vand
1 spsk citronsaft
2 spsk olivenolie
lidt salt
8 – 10 cornichoner
2 spsk finthakket purløg
2 spsk finthakket rødløg eller skalotteløg
12 skiver god skinke, serrano eller parma
lidt basilikum
1 dl groft høvlet parmesan
Tilbehør: brød.

Sådan gør du:

Skræl gulerødder og pastinak og skær dem i papirstynde skiver på en mandolin. Rør en dressing af sennep, flydende honning, vand, citronsaft, olivenolie og lidt salt. Skær cornichonerne i tynde skiver. Vend gulerødder og pastinak sammen med dressingen, purløg, rødløg og lidt plukket basilikum.

Anret salaten og server 2 skiver skinke til hver person. Drys salaten med parmesan og cornichoner, og spis brød til.

PRØV OGSÅ: Hvidløgsbruscetta med bøffelmozzarella og rucola

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/