SPONSORERET indhold
Skøn ærtesuppe
Det tager ingen tid at lave ærtesuppen, og fint blendet vil ungerne også elske den.
Ærtesuppe til 4 personer
Ingredienser
Ærtesuppe
ca. 300 g bælgede ærter eller fine ærter fra frost
1 liter hønsebouillon
1 løg
1 dl fløde 18 %, madlavningsfløde
2 spsk. citronsaft
salt og peber
persille til pynt
Sådan laver du ærtesuppe
1. Tag lidt af ærterne fra til pynt. Kog resten i bouillon sammen med løg i tern ca. 5 min. Miks suppen jævn i en blender.
2. Bring suppen i kog med fløden, og kog et par min. Smag til med citronsaft, salt og peber. Kom suppen i skåle og pynt med hele ærter og persille.
Tip
Hvis det skal være ekstra lækkert kan du toppe ærtesuppen med sprød bacon og ristede hasselnødder.