Ingredienser
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: 45-50 min.
Fryse-egnet
2 dl vindruekerneolie (eller majsolie)
250 g brunt farin
4 æg (str. mellem)
4 dl squash (fintrevet)
200 g mel (ca. 31⁄2 dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk stødt kanel
1 dl cremefraiche (18%)
50 g valnøddekerner (grofthakkede)
Pynt: glasur og nødder eller valnøddekerner
- Pisk olie og farin sammen og pisk æggene i ét ad gangen. Bland de fintrevne squash i.
- Bland bagepulver, natron og stødt kanel i melet og vend det i dejen sammen med cremefraichen. Kom dejen i en velsmurt springform med rørindsats.
- Bag kagen i den nederste del af ovnen ved 175 grader i knap 1 time. Kom glasur på kagen, når den er kold, og drys med nødder eller valnøddekerner.