Skovsvampe
SPONSORERET indhold

Skovsvampe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lidt sjovt skal det være, og marengsdej er både billig og taknemmelig at arbejde med.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
Ca. 20 svampe

Ingredienser

2 æggehvider
100 g sukker
Til svampe:
lidt kakao og evt. smeltet chokolade

  1. Pisk hviderne let, tilsæt 2 spsk. af sukkeret, og pisk videre, til skummet er fast. Vend resten af sukkeret i, og fyld dejen i en plast- eller sprøjtepose.
  2. Læg bagepapir på pladen og sprøjt forsigtigt 20 stk. 3-4 cm høje små lodrette stokke. Sprøjt derefter 20 små hatte ved at holde sprøjteposen lodret ligesom før, men nu holdes den i samme position, så dejen danner en lille kage i stedet for at blive trukket opad som en stok. Sigt lidt kakao over hattene.
  3. Stil forsigtigt pladen i ovnen og bag kagerne ved 100 gr. i ca. 1 time. Når de slipper bagepapiret, er de færdige. Skær spidsen af stokkene, sprøjt en dråbe smeltet chokolade på snitfladen, og sæt en hat på hver stok.