Skrubbe med kartofler og remoulade
SPONSORERET indhold

Skrubbe med kartofler og remoulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
18. aug. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 skrubber (eller rødspætter, flåede uden hoved)
salt og friskkværnet peber
1 dl groft hvedemel (grahamsmel)
4-5 spsk smør
Tilbehør:
nye kartofler
citron
evt. persille
Remoulade:
6 spsk hakket pickles (syltede grønsager)
2 spsk cremefraiche (9%)
2 tsk kapers (drænede)

  1. Skyl fiskene og fjern evt. blodrester i bugen. Krydr fiskene med salt og peber på begge sider og vend i mel.
  2. Steg i 5-8 min. ved middel varme på en pande i smør på hver side, til fisken er gylden og mør.
  3. Rør ingredienserne til remouladen sammen.
  4. Servér skrubberne med kartofler, citron og remoulade. Drys evt. med persille.