Små blomstermedaljer
SPONSORERET indhold

Små blomstermedaljer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
29. apr. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 20 stk.

Ingredienser

Mørdej:
75 g smør
1½ dl hvedemel
½ dl sukker
1 æggeblomme
Fyld:
100 g friske el. optøede
hindbær
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
Glasur:
2 dl flormelis
2 tsk. rød frugtfarve
Pynt: hindbær el. kagepynt

  1. Skær smør i små tern, og kom det i en skål med mel og sukker. Smuldr smør og mel sammen med fingerspidserne. Saml dejen med æggeblomme, pak den ind i madpapir, og stil den i køleskabet.
  2. rul dejen ud på et mel– drysset bord, og stik kagerne ud med en lille blomsterform. læg blomsterne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 160 gr. varmluft (el. 180 gr. i almindelig ovn) i ca. 8 min. lad kagerne afkøle på en rist. Pynt halvdelen af kagerne med lyserød glasur.
  3. mos hindbærrene i en skål med sukker. Pisk fløden til skum, og vend den i hindbærrene. læg kagerne sammen med skum lige inden servering, og pynt med et hindbær på hver kage.