Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping
SPONSORERET indhold

Små brød med frikadellebøf, spejlæg og topping

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
03. okt. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

½ portion grundfars
1 spsk. olivenolie
6 skiver rugbrød
2 spsk. Miracle Whip
4 æg
Topping:
½ rødløg
6 cornichoner
1 håndfuld persille
salt og peber
Grundfars:
1 dl couscous
1 dl bouillon
500 g hakket svine- og
kalvekød
1 lille løg
1 dl letmælk
1 æg
2 spsk. hvedemel
salt og peber
fedtstof til stegning

  1. Form 6 flade bøffer af farsen, og steg dem på en pande i olie.
  2. Rist rugbrødet på panden eller på en brødrister. Smør brødet med Miracle Whip, og læg bøfferne på brødene.
  3. Steg æggene som spejlæg på panden, og læg dem over bøffen.
  4. Hak løget fint, skær cornichoner i små tern, og hak den skyllede og afdryppede persille. Bland det hele sammen i en skål, og fordel det over æggene. Krydr med salt og peber.