Små brombærtærter
SPONSORERET indhold

Små brombærtærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tag kurven under armen og havehandskerne på, og find det nærmeste brombærkrat. De vilde bær smager pragtfuldt, men du kan naturligvis også købe de smagfulde bær i supermarkedet.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
01. aug. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
4 tærter

Ingredienser

Dej:
100 g smør
200 g hvedemel
3 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
evt. koldt vand
Fyld:
100 g ren rå marcipan
400 g brombær
200 g appelsinmarmelade el. cremet appelsin-abrikosmarmelade
Tilbehør:
flødeskum og mynte

  1. Smuldr smørret i melet, og tilsæt sukker og vaniljesukker. Saml dejen med æggeblommen og evt. lidt koldt vand.
  2. Rul dejen ud, og for 4 små eller 1 stor smurt tærteforme (24 cm i diameter) med den. Riv marcipanen, og fordel den i bunden på tærterne.
  3. Bag tærterne ca. 20-25 min. ved 200 gr., til de er gyldne og sprøde. Afkøl tærterne.
  4. Fordel marmeladen over de bagte tærtebunde. Kom bærrene i.
  5. Server tærterne pyntet med flødeskum og mynte.