Skønne kager
SPONSORERET indhold

Små cashew-hindbærkager

Lav en ekstra portion små cashew-hindbærkager, og ha’ dem klar i fryseren, når der kommer uventede gæster.

Foto: Columbus Leth
29. feb. 2016 | Opskrift | BoligLiv


Små cashew-hindbærkager

 

Tid: ca. 40 min. plus frysetid
(6 stk.)

1,5 dl mandler og hasselnødder
2 dl udstenede bløde dadler
¼ tsk. salt

Fyld:
2 dl frosne hindbær
2 dl cashewnødder udblødt i vand natten over
½ dl smagsneutral kokosolie
½ dl honning
saft og skal fra ½ ubehandlet citron
korn fra 1 stang vanilje
en knivspids salt
1 bakke friske blåbær (til pynt)

1. Hæld mandler, hasselnødder, dadler og salt i en minihakker eller blender, og kør til en sammenhængende konsistens.

2. Fordel massen i 6 smurte muffinforme – brug dem af silikone – og pres det godt ned.

3. Giv hindbærrene et hurtigt opkog, og afkøl.

4. Hæld vandet fra cashewnødderne, og lad dem afdryppe.

5. Smelt kokosolie og honning sammen over svag varme.

6. Kom cashewnødder, kokosolie, honning, citronsaft og -skal, vaniljekorn og salt i en minihakker. Blend, til massen er glat. Det tager lidt tid.

7. Fordel ⅔ af massen over bundene, og glat ud. Rør resten af cashewcremen med de nedkølede hindbær, og blend sammen. Fordel massen på kagerne.

8. Sæt kagerne i fryseren et par timer, til massen har sat sig.

9. Tag kagerne ud ca. 30 min. før servering. Tag dem ud af formene med det samme, og pynt med friske blåbær.

► SE OGSÅ: Chokoladetrøfler med hindbær
► SE OGSÅ: Små medaljer med hindbærskum
► SE OGSÅ: Trine Hahnemanns lækre hindbær-éclairs