Ingredienser
Arbejdstid: ca. 30 min.
Bagetid: ca. 30 min.
Fryse-egnede
150 g smør (blødt)
150 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 æg
1 citron (usprøjtet, fintrevet skal og saft)
Flødeostecreme:
150 g flødeost naturel
2-3 spsk piskefløde
1/2 stang vanilje (kornene)
3 spsk flormelis
Drys: citronskal (fine strimler)
ca. 25 træspid (eller 25 ispinde)
- Rør smør og sukker skummende. Bland mel og bagepulver, drys det igennem en si i dejen og tilsæt gradvist æg.
- Rør citronskal og -saft i dejen og fyld den i et firkantet fad (25 x 15 cm) beklædt med bagepapir.
- Sæt kagen i en 160 grader varm ovn og bag den i ca. 30 min., til den er gennembagt.
- Køl kagen af og skær den i firkanter (ca. 4 x 4 cm).
- Rør flødeost med fløde, vaniljekorn og flormelis.
- Smør cremen på toppen af hver kage, sæt dem på pinde og drys med citronskal.