Små fletbrød med chokolade og rosiner
SPONSORERET indhold

Små fletbrød med chokolade og rosiner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
25. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
15 stk.

Ingredienser

100 g smør
2½ dl mælk
25 g gær
1 tsk. salt
75 g hakket mørk chokolade
1 dl rosiner
200 g fuldkornsspeltmel eller grahamsmel
ca. 250 g hvedemel
Pensling:
1 sammenpisket æg

  1. Smelt smørret, og kom det i en skål. Rør mælken i. Når det er lunkent, udrøres gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen sammen, til den er smidig. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted ca. 1 time.
  2. Del dejen i 10 stykker. Del hvert stykke i 3. Rul til pølser, og flet 10 små brød. Lad dem efterhæve ca. 15 min. Pensl med æg.
  3. Bag brødene ved 200 gr. ca. 18 min. på midterste ovnribbe.