Små hindbærtærter
SPONSORERET indhold

Små hindbærtærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
10. jul. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(8 stk.)

Ingredienser

Mørdej:
100 g smør
150 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 æggeblomme
8 kraftige papirmuffinforme
Lidt blødt smør til formene
Desuden:
100 g mørk chokolade, ca. 60 %
Nougatcreme:
150 g blød nougat
3 dl piskefløde
Desuden:
ca. 200 g hindbær
Pynt:
frisk mynte

  1. Smuldr smørret i hvedemel og sukker. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Smør 8 kraftige papirmuffinforme med blødt smør, og stil dem evt. i en metalmuffinbageform. Udrul 8 cirkler af dejen. Fordel dejen i formene. Tryk dejen ud, så det går lidt op over kanten.
  3. Bag tærtebundene ca. 15 min. ved