Små rabarbertriflier med hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Små rabarbertriflier med hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne opskrift på rabarbertrifli er for god til at gå slip af. Hvid chokolade og rabarber i en sød symfoni.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
04. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
Rabarbertrifli til 6 personer

Ingredienser

Små rabarbertriflier med hvid chokolade


250 g rabarber skåret i 1 cm tykke skiver
250 g jordbær, frosne kan bruges
150 g sukker
1 stang vanilje


Hvid chokoladeskum:
200 g hvid chokolade
6 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 3 af de små bægre
2 spsk. flormelis
1½ dl piskefløde


Desuden:
10 digestivekiks


Pynt:
evt. lidt flødeskum

  1. Skrab kornene ud af vaniljestangen. Kom rabarber, jordbær, sukker og en tom vaniljestang op i en gryde ca. 5 min. Afkøl det. Fjern vaniljestangen.
  2. Hak og smelt den hvide chokolade over vandbad eller i mikroovn. Pisk æggeblommerne med flormelis og udskrabede vaniljekorn, til det er cremet. Rør chokoladen i. Pisk fløden til blødt skum, og vend det i chokoladeblandingen.
  3. Knus kiksene. Fordel rabarberblanding, chokoladeskum, evt. flødeskum samt kiks i lag i portionsglas eller i en skål.