Små tykke brunchpandekager med hindbær
SPONSORERET indhold

Små tykke brunchpandekager med hindbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
11. aug. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 30 stk.

Ingredienser

360 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
¼ tsk. salt
6 dl mælk
2 store æg
4 spsk. olie
100 g hindbær
smør til bagning
Tilbehør:
ekstra hindbær og ahornsirup

  1. Hvedemel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt blandes i en skål. Rør mælken i lidt ad gangen, og rør blandingen helt jævn. Rør æggene i. Rør olien i. Skyl hindbærrene, og del dem i kvarte stykker. Vend hindbærstykkerne i dejen.
  2. Varm en pande op med lidt smør på, når det er gyldent, kommes 3-4 spsk. dej på panden til en tyk pandekage. Bag pandekagen på begge sider. Fortsæt på samme vis, til alle pandekagerne er bagte. På en større pande kan du sagtens bage 3-4 små pandekager ad gangen.