Smørrebrød med pålægssalat
SPONSORERET indhold

Smørrebrød med pålægssalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
19. apr. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(4 stykker mad)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: ca. 7 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
175 g koldrøget mørbrad - eller kogt røget skinke (tern)
1 stor gulerod (tern)
1 dl fine grønne ærter (optøede)
1 dl god mayonnaise
4 skiver groft rugbrød
4 store sprøde salatblade
1 spsk persille (hakket)

  1. Kog gulerod skåret i små tern ca. 7 min. i letsaltet vand. Lad vandet løbe fra og lad gulerodstern køle lidt af.
  2. Bland med små tern af mørbrad eller skinke, ærter og smag til med salt og peber.
  3. Anret på brødskiver med salatblade og drys med persille.