Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 8 min.
2 æg
3 spsk. cremefraiche (18%)
1 tsk. citronsaft (eller vineddike)
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
salt og peber
frisk dild og kørvel
2 skiver groft rugbrød
sprøde salatblade
100 g røget fisk (forel, makrel, ørred eller laks)
100-150 g stenbiderrogn (renset)
- Kog æggene i 7-8 min., så de er smilende. Skyl dem i koldt vand, afkøl og pil dem.
- Smag cremefraichen til med sennep, citronsaft, sukker, salt og peber, og tilsæt fintsnittet dild og kørvel.
- Rist evt. brødet let. Læg salatblade og røget fisk (uden ben) på brødet, og dryp med dressing og stenbiderrogn. Skær æggene i halve, og læg dem ovenpå. Pynt med dild og kørvel.