Smørrebrød med røget fisk, ­smilende æg og ­stenbiderrogn
SPONSORERET indhold

Smørrebrød med røget fisk, ­smilende æg og ­stenbiderrogn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Byd på et ekstra lækkert stykke smørrebrød til søndagsfrokosten.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Martin Dyrløv
26. apr. 2016 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 8 min.
2 æg
3 spsk. ­cremefraiche (18%)
1 tsk. ­citronsaft (eller ­vineddike)
1 tsk. ­dijonsennep
1 tsk. sukker
salt og peber
frisk dild og kørvel
2 skiver groft rugbrød
sprøde salatblade
100 g røget fisk (forel, makrel, ørred eller laks)
100-150 g stenbiderrogn (renset)

  1. Kog æggene i 7-8 min., så de er smilende. Skyl dem i koldt vand, afkøl og pil dem.
  2. Smag cremefraichen til med sennep, citronsaft, sukker, salt og peber, og tilsæt fintsnittet dild og kørvel.
  3. Rist evt. brødet let. Læg salatblade og røget fisk (uden ben) på brødet, og dryp med dressing og stenbiderrogn. Skær æggene i halve, og læg dem ovenpå. Pynt med dild og kørvel.